Salam Hampa-hampa Semua. Hat Tulisan Ni Aku Nak

Salam hampa-hampa semua. Hat tulisan ni aku nak tulis bahasa kedah boleh noh. Bahasa ibunda cikq laaaa.
.
.
Waiii, aku nak tanya hampa semua. 100 ayat nak baca banyak dak? Ramai aku tanya depan kata banyak tu bang... tak dak masa...sibuk ni. "aku kata dalam kepala hotak aku la.... binatang betui.... 24 jam kut setan. berapa minit ja"
.
.
Aku pun lepas tu tanya balik surah iklas panjang dak nak baca? Depa kata hat tu sat ja, 4 ayat ja kut. mai idia kat kepala hotak aku.... 4 X 25 = 100 ayat. Lepas tu aku cakap...25 kali boleh baca dak...... teruih depa cakap... hat tu boleh la bang. sat ja.
.
.
lepas tu dia tanya... pasai apa kena baca 100 ayat bang. Hat ni yang aku nak kongsi.
.
.
Kata ustaz aku dalam kuliah la, sapa dapat baca 100 ayat kalam Allah, Allah tulis orang tu tak lalai hari tu. Wai....jom la sama-sama kita amalkan. kalau sibuk pun ..bukan lama pun nak cari ayat2 hat pendik2 tu.
.
.
Buat baik ni kita kena paksa... hampa setuju dak. kalau tak paksa diri lepas tu tak dak pulak kawan2 yang baik...sure kelaut la kita semua. Jom sama2 kita set pada diri ...AKU NAK ISTIQAMAH 100 ayat minima sehari.
.
.
Hampa nak fokus baca jangan lupa pakai wangian kami waiiii. hat ni hampa boleh pilih 106 bau... waiiiii sedap jamin. Nature base, halal lagi hampa tak caya try type www.halal.gov.my dalam carian hampa letak perkataan perfume ja.. tengok berapa syarikat ada... nak senang klik www.perfumeheaven.my ja.
.
.
Tanam dalam diri aku mesti boleh. jom istiqamah sama2. jom minima 100 ayat kalam Allah sehari