• Main
  • About

About Us

PERFUME HEAVEN GLOBAL SDN BHD SSM : 1254052-U . NOW EVERYONE CAN SMELL GOOD


Our Background

PERFUME HEAVEN IS AN INTERNATIONAL PERFUME HOUSE THAT RECOGNIZES RARE MALAYSIAN SCENTS THAT IS HALAL CERTIFIED.Mengenai Kami


Tidak dinafikan, setiap orang di muka bumi ini mahu wangian yang baik serta mahu untuk berasa hebat. Kami, di perfume heaven, sentiasa cuba untuk membuat fakta ini menjadi realiti dengan menyediakan minyak wangi yang menakjubkan untuk lelaki dan wanita.


Misi

• Misi syarikat kami adalah untuk menyediakan pelbagai wangian kepada pelanggan atau pelanggan-pelanggan kami. Wangian kami 100% dari kilang asal di UK tanpa sebarang pemprosesan dari syarikat dan ketulinannya dijamin 100% oleh syarikat. Produk kami boleh didapati pada harga terbaik dan amat berpatutan.

• Misi kedua ialah untuk menjadi nama teratas apabila ia datang untuk membeli kosmetik serta wangian di Wide Web Dunia.

• Misi ketiga adalah membantu seramai mungkin usahawan berkongsi rezeki, kemahiran dan kepakaran bagi membentuk jaringan usahawan Perfume Heaven di seluruh dunia.Kami Matlamat

• Untuk membuat membeli-belah dalam talian mudah, cepat serta mudah

Untuk menyediakan produk berkualiti baik pada harga yang rendah

Untuk menawarkan perkhidmatan sokongan pelanggan yang cemerlang

Untuk membuat laman web kami penuh dengan keseronokan, menarik dengan tawaran tawaran yang berbeza dan pelbagai besar produk yang akan mendesak anda untuk melawat laman web kami iaitu perfumeheaven2u.com dan facebook.com/perfumeheaven4u lagi dan lagi.

Komitmen Kami

Kami sentiasa bekerja keras untuk memastikan bahawa pengalaman membeli-belah pelanggan kami benar-benar menyeronokkan serta memuaskan. Dalam tambahan kepada pemilihan harga dan menakjubkan, kebimbangan utama kami adalah untuk menawarkan perkhidmatan pelanggan yang terbaik. Kakitangan syarikat kami sentiasa ada untuk melayani anda dengan tawaran terbaik.


Follow Us

perfumeheaven.my
No 7-1 Jalan MH1 Taman Muzaffar Heights,
Ayer Keroh, 75450,
Malaysia.

Phone :